Koordinatore Zyre

AUTO1 Group

AUTO1 Group

Tirana, Albania · Tirana, Albania · Albania
Posted on Saturday, November 18, 2023
This job is not available in English!

Auto1 Group Lider në Europë për blerjen dhe shitjen online të makinave të përdorura.

Për selinë e saj në Tiranë po kërkojme "JUNIOR OFFICE COORDINATOR | Koordinatore Zyre" e cila do te merret me koordinimin dhe organizimin e të gjitha veprimtarive te zyrave.

Detyrat:
• Kerkim i tregut për mallra dhe shërbime);
• Menaxhimi i marrëdhënieve me furnizuesit dhe porosive per nevoja te ndryshme ne zyre
• Rregjistrimi i te dhenave (portal, porosive dhe faturave);
• Arkivimi i dokumentave (kontratave të blerjes etj);
• Organizimi i udhëtimeve dhe trasferimeve si dhe menaxhimi i buxhetit;
• Menaxhimi i zyrës (riorganizimi i sallave të mbledhjeve);
• Shërbime të përgjithshme të jashtme (përcjellja e postës etj.)
• Background juridik perben avantazh

 

Kualifikimet / Kërkesat

• Diplomë të arsimit të lartë.
• Zotërim i mirë i gjuhës italiane dhe angleze;
• Aftësi të shkëlqyera organizative dhe koordinuese;
• Aftësi shumë të mira komunikimi dhe ndërpersonale;
• Përvoja e mëparshme në pozicione të ngjashme të paktën 2 vjet.
• E aftë të punojë në skuadër por edhe në mënyrë individuale;
• Njohuri shumë të mira të Microsoft Office;

Cfare ofrojme:

• Kontrate me kohe te pacaktuar;
• Mjedisi energjik, i ri dhe informal;
• Staf miqesor dhe motivues;
• Mundësi konkrete për rritje profesionale në një kontekst shumë meritokratik dhe ndërkombëtar.

Orari: Me kohë të plotë,
Vendi i punës:Kompleksi Delijorgji, Tiranë

Nëse jeni vërtet të motivuar dhe ju pëlqejnë sfidat, ne ju presim!

Kontakt + 355 67 503 91 22